Et snedkerkøkken

Custommade køkkenkunst til dig -
og kun dig!

Hos Mino Design arbejder vi ud fra passionen om godt håndværk.

Vi har ikke nogen køkkener på lager, og vores snedker bygger dit unikke køkken fra bunden hver eneste gang, hvor han har fokus på at kæle for hver en detalje. Og vi går ikke på kompromis, når vi skaber rum du kan leve i.

Snedkerkøkken med fingertappede skuffer og lys bordplade

Mærk kvaliteten og historiens vingesus

Shaker køkkenet trækker tråde tilbage til 18. hundred-tallets England. Oplev vores smukke og elegante bud på et Nordisk Shaker køkken. Inspireret af fortiden og kombineret med nordisk twist og nytænkning om godt design.

Our Kitchen's

The Well-Thought-Out Design And The Form-Fitting Carpentry Details Are Repeated In All Our Kitchens. With Material Selection And Composition, We Turn The Expression In Different Directions And Create Your Unique Kitchen.

Fra inspiration til færdigt arbejde

At skulle have nyt køkken er en stor beslutning som kræver mange valg og beslutninger. For at give dig en indsigt i processen i skabelse af dig nye køkken, har vi forsøgt at simplificere det hele en smule, så du kan se hvornår de forskellige step foregår.

Book gerne en uforpligtende køkkensnak, så vi kan hjælpe dig med at komme igang.

Tegning der viser oversigten af en proces

Snedkerkøkkener bygget med passion og kærlighed til godt håndværk

Custommade til dig - og kun dig!

Hvad koster et snedkerkøkken

Der findes mange køkken prisklasser, når du står for at skal vælge køkken.

Går du med en drøm om et rigtigt snedkerkøkken? Et køkken der både i kvalitet og funktionalitet kan holde igenerationer? Og til en snedkerkøkken pris, hvor almindelige mennesker også kan være med? Så tror vi på, at vi er det rigtige match for dig.

Tegning af et shakerkøkken. 6 lave moduler 2 højskabe