Om os

omos

Om os

Vi tror på at godt håndværk betaler sig, og det er vores vision at skabe funktionelle og unikke køkkener, møbler og interiør der kan holde i generationer.
Når du beslutter dig for et MINO produkt har det fået kærlighed hele vejen igennem processen, lige fra den første skitse til det står hjemme hos dig.
Vores snedkermester fra Ungarn har mere end 20 års erfaring med at udvælge og forarbejde de bedste materialer til hvert enkelt produkt. Hans detaljefokusering og forståelse for materialerne, deres unikke kvaliteter, hvordan de forarbejdes og arbejder sammen, er helt enestående. Hvilket også er grunden til at vi kan tilbyde unikke snedkerkøkken og andre håndlavede løsning såsom indbyggede skabe, walk-in, reoler, erhvervsløsninger, badeværelsesmøbler og møbler til attraktive priser.

TANKER OM SAMMENHÆNGENDE STIL MELLEM KØKKEN OG RESTEN AF HUSET?

Brug kontaktformularen. Så ringer vi dig op, for at høre om dine tanker.

    VI FORLØSER DINE INDIVIDUELLE DRØMME

    MINO handler om at forløse dine individuelle drømme til kvalitetsløsninger, ved at dyrke det gode håndværk, og vælge de bedste materialer. Hvilket er grunden til at vi vægter individuelle tilpasning, design frihed og bæredygtighed højere end faste designlinjer og koncept køkkener.
    Omat

    Bæredygtighed danner rammen om MINO. Vores leverandører er nøje udvalgte og alt vores træ er PEFC og FSC certificeret.