Cookie og privatlivspolitik

Når du bruger vores hjemmeside snedkerkoekken.com indsamles der automatisk oplysninger om dig. Oplysningerne anvendes til at tilpasse og forbedre brugeroplevelsen på hjemmesiderne samt dine oplevelse af vores produkter på andre dele af internettet. Herunder kan du læse om hvilke informationer der indsamles, hvad formålet med indsamlingen er samt hvilke tredjeparter der har adgang til oplysningerne. I henhold til Eu’s databeskyttelsesforordning vil vi også gøre dig opmærksom på dine datarettigheder som bruger af sitet og som kunde hos os.

Cookies

Vi anvender cookies på vores hjemmesider. Cookies er en betegnelse for data i form af tekst eller binær data, som gemmes i din browser på din computer, tablet eller mobil. Behandling af de oplysninger der indsamles ved brug af cookies, forudsætter dit accept og samtykke.

Formålet med behandling af data, der indsamles ved brug af cookies, er

  • at drive, forbedre og optimere ydeevnen og brugeroplevelsen af webstedet og de dermed forbundne serviceydelser,
  • at udføre anonym kunde-og brugeranalyse og segmentering for at forbedre vores forståelse af vores brugere og levere bedre og skræddersyede serviceydelser til brugere, herunder dig, statistiske formål.

Nødvendige cookies hjælper os med at gøre hjemmesiden brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner, som fx side-navigation. Uden disse cookies vil hjemmesiderne ikke kunne fungere optimalt, og det med stor sandsynlighed påvirke din oplevelse af hjemmesidernes funktioner.

Du kan nedenstående læse mere om vores brug af cookies og andre teknologier, samt om vores indsamling og behandling af dine personoplysninger.

Hvis ønsker at slette eller blokere for cookies, har du mulighed for at finde en vejledning på hvordan du gøre det på http://minecookies.org/cookiehandtering

Personoplysninger

Personoplysninger er alle den oplsyninger, der på den ene eller anden måde kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne oplysninger. Det sker f.eks. ved besøger vores hjemmesider, tilmelder dig vores nyhedsbrev, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

De indsamlede oplysningerne bruger vi til at identificere dig som bruger og at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende vores nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Vi indsamler og behandler følgende typer af oplysninger: Et unikt anonymiseret ID, tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, din IP-adresse, din placering, samt hvilke dele af vores sider du kigger og klikker på. Når du selv har givet samtykke til det, behandler vi også dit: Navn, telefonnummer, mailadresse og betalingsoplysninger. Det vil bl.a være i forbindelse med køb, booking af møde eller tilmelding til nyhedsbrev.

Din sikkerhed

Vi passe godt på dine data, og anvender dine nyeste teknologi til at beskytte dine data mod blive slettet, offentliggjort eller komme til andre uvedkommende kendskab.

Vi anvender kun databehandlere fra EU eller fra lande, der kan sikre dine oplysninger tilstrækkelig beskyttelse.

Din oplysning opbevares i det tidsrum, der er lovgivningsmæssigt tilladt - og vi sletter din oplysinger når vi ikke længere har brug for dem, eller når de er ældre end de lovgivningsmæssige tidsrammer.

Videregivelse af oplysninger

Den data vi indsamler om din brug af vores hjemmesider, hvilke annoncer du klikker på, dit alderkategori, din geografiske placering mv. videregives til tredjepart i forhold til statistisk behandling og anvendelse ift. målrettet annoncering. Oplysningerne behandles udelukkende med øje til vores brug, og ikke til brug for tredjeparten.

Personlydninger som navn, mail o.lign videregives kun efter samtykke og videregives kun i forbindelse med levering o.lign.

Klager og indsigt i dine oplysninger

Jf. databeskyttelsesloven har du ret til at få oplyst hvilke personoplysninger om vi behandler om dig, og kan til enhver tid gør indsigelse mod behandlingen. Du kan ligeledes til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at behandles data om dig samt rettet og slettet dine oplysninger. Henvendelse herom kan ske på kontakt@minodesign.dk

Du har ligeledes mulighed for at klage over behandlingen af dine personoplysninger, i tilfælde af klage skal du tage kontakt til Datatilsynet.

Link til partner hjemmeside

På vores hjemmesider finder du links til udvalgte samarbejdspartnere. Vi er ikke ansvarlige for indholdet på disse hjemmesider eller for virksomheders politik i forhold til indsamling af data. Vi anbefaler at du læser parternes politik omkring databeskyttelse.

Sociale medier

Vi anvender social medier (Facebook/ Instagram, LinkedIn, YouTube og Pinterest) som kommunikations og markedsføringskanaler.

Dataindsamlet på social medier behandler vi ligeledes i samarbejde med tredjepart Vi er i nogen tilfælde at betragte som fælles dataansvarlige med det sociale medie, herunder Facebook/Instagram, Youtube , Pinterest og LinkedIn og overholder de Europæiske tilsynsmyndigheders vejledninger om fælles dataansvar.

Vi anvender dine personoplysninger omkring adfærd (såsom likes, kommentarer og besøg) og anden tilgængelig information på det sociale medie til at udvikle og forbedre vores services samt til statistiske formål. Vi behandler dine personoplysninger på baggrund af vores legitime interesse i at forbedre vores produkter og services efter GDPR Artikel 6, stk. 1, litra f.

De sociale medier indsamler ligeledes statistiske oplysninger om sine besøgendes adfærd til sine egne formål gennem cookies og pixels på dine devices, når du besøger siderne.

De sociale mediers struktur betyder, at du som skal kontakte det sociale medie direkte, hvis du ønsker at benytte dig af dine rettigheder ift. data. Det skyldes, at det i praksis kun er det sociale medie, der er i stand til at træffe de nødvendige skridt for at imødekomme de fleste af dine henvendelser.

Hver af de social medie har udarbejdet privatlivs- og cookiepolitik, disse kan du finde her.

Facebook & Instagram

LinkedIn

YouTube

Pinterest