Menneskehænder der holder jord med små planter i.

Ansvarlig skovdrift og certificeret træ

I alle produkter - som bygger vi fra bunden - får vi vores materialer fra bæredygtige samarbejdspartnere. Her taler vi fx om vores FSC- og PEFC-certificerede træ, som
kommer fra et østrigsk familieejet savværk. Alt træet, der behandles her, kommer fra med udgangspunkt i ansvarlig og bæredygtig skovbrug, hvor der udvises omtanke for genplantning og dyrelivet.

Bæredygtighed er lig med holdbarhed

Ved at give dig muligheden for at være med i designprocessen, har vi dermed muligheden for at udvikle produkter som er skabt til at holde i generationer. Det er for os god bæredygtighed, da vi dermed gør op med smid væk og køb nyt kulturen.

Vi tager ansvar for produktion og anvender normalt over 95% af alt det indkøbte, da vi køber ind til hver eneste unikke produktion. Vores snedker har derfor muligheden for nøje at udvælge det enkelte stykke træ og materiale som skal anvendes.

Fællede træstammer
Granitbordplade med flere mindre stykker granit ovenpå

Når der skal maling og olie til

Når der skal anvendes maling eller olie i produktionen af dit nye køkken har vi været selektive. Vi anvender udelukkende produkter fra det italienske brand Milesi, der fokuserer på bæredygtighed og udvikling af deres produkter i et positivt miljømæssigt perspektiv.

Vi planter nyt

Når vi producere nye køkkener og andre snedkerløsninger, så er vi meget bevidste om, at vi påvirker naturen og miljøet.

Selvom vi anvender certificeret træ, er det vigtig for at give yderligere tilbage. Vi har valgt at plante 12 nye træer hver gang vi sælger et køkken, og derved skabe en bedre CO2-balance.

Stort træ