Sus
Sustainbility

Bæredygtigt køkken - få dit drømmekøkken

Drømmer du om et nyt, bæredygtigt køkken, hvor der er fokus på bæredygtighed og på, at køkkenet er i absolut højeste kvalitet?

Mino Design lever for at tænke bæredygtighed ind i materialerne. Vi kan derfor levere et snedkerkøkken fremstillet med certificeret træ fra bæredygtig skovbrug. Du får med andre ord et bæredygtigt køkken, som du kan bruge med god samvittighed. Du ved, at du med dit køkken tager hensyn til vores miljø. Selvom du vælger et snedkerkøkken, der er specielt tilpasset dine ønsker, risikerer du ikke en hel masse spildmaterialer, som går ud over miljøet. Vi sørger for at anvende omkring 95 % af alle materialer, netop fordi vi køber ind til hvert eneste projekt, som vi laver - ligesom vi også genbruger materialer fra ældre køkkener, der tages ned. Samtidig fokuserer vi også på at give tilbage til miljøet. Hver gang vi gør brug af materialer, er vi med til at plante nye træer og derved skabe en bedre CO2-balance.
Vil du vide mere om vores bæredygtige snedkerkøkkener i træ? Læs mere nedenfor, og kontakt os også gerne for at få mere information. Vi står altid klar til at give gode råd om, hvordan du får det køkken, som du altid har drømt om, og hvordan du realiserer kvalitetskøkkenet ind i dit hus eller nye byggeprojekt.

Bæredygtig køkken fra Mino Design

Til alle køkkener, som vi bygger fra bunden, får vi vores materialer fra bæredygtige samarbejdspartnere. Her taler vi fx om vores FSC- og PEFC-certificerede træ, som kommer fra et østrigsk, familieejet savværk. Alt træet, der behandles her, kommer fra bæredygtig skovbrug, hvor der udvises omtanke for genplantning og dyrelivet.
Skal dit køkken også males? Vi bruger udelukkende maling fra et italiensk firma, som hedder Milesi, der også giver tilbage til naturen og fokuserer på bæredygtighed i deres produktion. Overordnet set er alle materialer og processer i at skabe dit nye drømmekøkken i kvalitetstræ så bæredygtig, som det overhovedet er muligt.
Bæredygtighed og kvalitet går hånd i hånd hos Mino Design. Selvom vi lægger stor vægt på at tage hensyn til miljøet, går vi ikke ned på kvalitet og godt håndværk. Tværtimod har vi et indgående fokus på kvalitet og godt håndværk. Dette giver dig et bæredygtigt køkken, som oven i købet er i højeste kvalitet. Dit snedkerkøkken bygges altid fra bunden, og vi følger netop dine mål og ønsker. Det giver os mulighed for at være kreative og for at indkøbe de allerbedste materialer til netop dit køkken. Dét at være bæredygtige er for os forenet med tanken om godt håndværk - vi går ikke på kompromis på nogen som helst måde.
Du skal vælge et bæredygtigt køkken fra Mino Design, fordi:

TANKER OM SAMMENHÆNGENDE STIL MELLEM KØKKEN OG RESTEN AF HUSET?

Brug kontaktformularen. Så ringer vi dig op, for at høre om dine tanker.

    Når du vælger at få bygget et køkken i bæredygtige materialer hos os, kan du selv være med til at designe det. Eftersom vi bygger alle køkkener fra bunden og indkøber materialer til hvert enkelt køkken, kan vi altid efterkomme dine specielle ønsker og forespørgsler. Har du en helt unik idé til, hvilke materialer der skal bruges, eller hvordan køkkenet skal se ud? Lad os tage en snak sammen og finde ud af, hvad mulighederne er, og hvordan vi efterfølgende får bygget dig drømmekøkken.
    Skal dit gamle køkken tages ned, før det nye bygges? Vi lever for at genanvende gamle materialer. Selvom de gamle materialer måske ikke kan bruges i det nye køkken, kan vi stadig udarbejde andre kreationer som f.eks. træfigurer eller skærebrætter med materialerne. Der er mange muligheder, og du er velkommen til at tage fat i os, hvis du selv har en idé til, hvordan materialerne fra dit gamle køkken kan genanvendes.
    Kontakt os for en snak om, hvordan dit snedkerkøkken skal realiseres! Vi glæder os til - i samråd med dig - at finde frem til et bæredygtigt køkken, som vil give glæde mange år frem. Du kan vælge at udfylde vores kontaktformular på vores kontaktside, hvor vi herefter ringer dig op for at høre mere til de tanker, som du går med, og de ønsker, som du har. Har du det bedst med at ringe til os med det samme, er du også meget velkommen til at kontakte os på telefon 42 46 46 93. I mellemtiden er du mere end velkommen til at finde os på de sociale medier, hvor vi her giver dig masser af inspiration til dit drømmekøkken. Vi deler her både billeder af færdige køkkenløsninger og helt generelt den kreative proces, som vi gennemgår. Vi glæder os til at hjælpe dig!